Over ons

Visie

Onze visie is marktleider worden als totale leverancier van reclamematerialen aan bedrijven en instellingen. Onze missie daarbij is het leveren van een uitgebreid assortiment van reclameproducten tegen een betaalbare prijs.

Reclamespullen.nl is een initiatief van Dutch Power Media B.V., met een jong en gepassioneerd team van professionals op het gebied van reclamematerialen en grafische vormgeving. Wij leveren in Nederland, België en Duitsland.

"Naast het leveren van reclamespullen kunnen wij deze ook voorzien van unieke prints.."

Eén van onze sterkste krachten is naast het feit dat we zo aantrekkelijk geprijsd zijn ook een eigen ontwerp- en printstudio hebben. Daarmee levert Reclamespullen.nl naast reclamematerialen zoals stoepborden, kliklijsten, bewegwijzering ook posters, banners en stickers op maat. "Alles onder 1 dak", dat is waar wij sterk in zijn..

ReclameSpullen.nl richt zich voornamelijk op het klein en middenbedrijf. Wij hebben als doel onze klanten te voorzien in een zo volledig mogelijk reklame. Daarbij hanteren wij een persoonlijke en betrokken werkwijze. Reclamespullen.nl heeft een uitgebreid assortiment stoepborden, kliklijsten, posters, brochurehouders, displays, buizen, buiskoppelingen, banners en stickers. Ons succes komt mede door de flexibiliteit en snelheid waarmee wij inspelen op de vraag van de huidige markt. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in deze branche. Deze ervaring ziet de klant terug in ons assortiment en onze service.

Kortom, RECLAMESPULLEN is van alle markten thuis, wij leveren alleen kwaliteitsproducten aan. Voor grote orders kunt u een offerte op maat aanvragen. Hebt u interesse in een vrijblijvende afspraak of wilt u onze kantoor bezoeken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 010 750 24 05 of stuur ons een e-mail op info@reclamespullen.nl. Wij staan voor u klaar met verrassend goede ideeën en resultaten!

"Wij werken met passie en plezier en streven naar 101% tevreden klanten!"

 

 

 

Team ReclameSpullen.nl